Work and Travel BiH

US JIM je Work and Travel organizacija za kulturnu i obrazovnu razmjenu studenata te je osnovana sa ciljem da mladima iz BiH pruži mogućnost putovanja i stjecanja neprocenjivog životnog iskustva radeći sezonske poslove duž cijelog SAD-a u nacionalnim parkovima, bazenima, restoranima, hotelima i slično.

Osnovani smo 2013. godine nakon što smo i sami bili višegodišnji polaznici Work and Travel programa. Jedina smo izvorno Mostarska agencija za Work and Travel i među prvima smo u Bosni i Hercegovini počeli sa promoviranjem Work and Travel programa.

Imamo ugovor sa najboljom i najeminentnijom sponzorskom agencijom Intrax Work and Travel San Francisco koja nudi samo renomirane i svjetski poznate provjerene kompanije duž cijelog SAD-a. Iskustva naših polaznika koji po povratku iz SAD-a imaju samo riječi hvale za program, kompanije i Intrax to potvđuju iz godine u godinu.

Naš cilj da postanemo agencija od povjerenja u koju se studenti uvijek vraćaju je prepoznat te se svake godine broj naših polaznika udvostručuje te idemo prema prema tome da postanemo vodeća Work and Travel agencija u BiH.

U suradnji sa Intraxom od 2019. godine uz Work and Travel program nudimo i Internship za sve svježe diplomce i studente završnih godina. Oba programa su odobreni i kontrolirani od američke vlade.


Prijavite se i provjerite zašto smo agencija koju promoviraju sami studenti!


Tags: Work and Travel, BiH, Bosna i Hercegovina, Work and Travel USA


O NAMA image