Učini nešto novo i drugačije, raširi krila i otisni se u svijet. US JIM vam omogućava da ljeto provedete u Americi kao sudionik Work & Travel programa. Na programu možete sudjelovati samo dok ste student, stoga ne propustite svoju priliku i prijavite se na neki od sezonskih poslova u poznatim američkim tvrtkama kao što su Hard Rock Cafe, Hyatt, Mount Olympus, Henderson, Ocean properties, High Sierra Pools, ali i u mnogim drugim restoranima, hotelima i zabavnim parkovima.

Work & Travel program svim redovnim studentima pruža nezaboravnu avanturu i priliku za rad u Americi tijekom sveučilišne ljetne stanke, do 4 mjeseca, od svibnja do rujna. Ako želite usavršiti engleski jezik, steći radno iskustvo, upoznati novu kulturu i studente iz cijelog svijeta onda ste prava osoba za ovaj program. Ne propustite priliku da zaradite novac i obiđete svjetski poznate atrakcije poput New Yorka, Las Vegasa, Chicaga, San Francisca, Los Angelesa i mnoge druge.

Imamo desetgodišnje iskustvo u ovom programu na osnovu kojeg rješavamo vaše najzahtjevnije upite i želje!

Work & Travel program je iznimno popularan među studentima diljem svijeta. To je program kulturne razmjene, i od svega najbitnije, održava se u ljetnim mjesecima te ne remeti vaš tijek studiranja. Osnivač je američka vlada, a nudi ga US JIM u suradnji sa renomiranim američkim sponzorom Intrax Work Travel - www.intraxinc.com.